luni, 7 martie 2016

În continuă schimbare...

Cred că trebuie să fac ceva cu starea mea de rău atunci când merg prea mult timp cu mașina mică.
Dacă în trecut nu puteam deloc să merg cu nici un timp de mașină, acum în prezent pot merge în maxi taxi fără nici un fel de problemă.

Știam că nu îmi va fi ușor să mă readaptez la noua mea viață, dar niciodată nu mi-am închipuit că poate fi atât de greu. Mai greu mi-a fost să simulez o stare de bine atunci când eram la pământ și nu voiam ca nimeni să știe asta. Am învățat printre multe altele să simulez fericirea chiar dacă nu sunt fericită.

Poate că în încercarea mea de a face lucrurile perfecte am uitat ce trebuia să fac eu de fapt. Se întâmplă deseori să pornim pe un drum și să înțelegem că poate nu a fost alegerea perfectă, dar cine știe poate încă mai avem timp să schimbăm ceva.

Știu, o să-mi spuneți că în fiecare zi ați auzit de schimbare și de faptul că trebuie să ne schimbăm. Probabil că nu mai suportați aceste lucruri, dar asta nu înseamnă că nu ne putem organiza treburile într-un fel mai ușor pentru noi, dar și pentru cei din jurul nostru.

Asta m-am hotărât și eu să fac de ceva timp și am avut parte de câteva dezamăgiri, deoarece mi se părea tot timpul că greșesc și nu înțelegeam cum se întâmplă asta. Timpul pe care îl petrec pentru a reflecta la ceea ce se întâmplă în jurul meu este din ce în ce mai scurt și nu pot spune că sunt mândră de asta.
în continuă schimbare
Mi-ar fi plăcut să am timp pentru toată lumea, pentru tot ce îmi doresc și să nu fiu nevoită să trag de timp ca de o jartea și să încep să fac de voie de nevoie priorități. Toate lucrurile sunt prioritare pentru mine, dar asta nu înseamnă că nu am și momente când aș prefera să dorm toată ziua sau să mă ascund la celălalt capăt de lume.

Sunt în schimbare, în continuă schimbare și se pare că nimeni și nimic nu mă poate opri din ceea ce vreau să fiu și ceea ce îmi doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu